Ta dokument o politiki zasebnosti vsebuje vrste informacij, ki jih zbira in beleži Globallis – študentsko društvo za mednarodne odnose, ter način njihove uporabe.

Če imate dodatna vprašanja ali potrebujete več informacij o našem pravilniku o zasebnosti, se obrnite na nas.

Ta pravilnik o zasebnosti velja samo za naše spletne dejavnosti in velja za obiskovalce našega spletnega mesta v zvezi z informacijami, ki so jih delili in/ali zbirali v Globallisu. Ta pravilnik ne velja za podatke, zbrane brez povezave ali prek kanalov, ki niso to spletno mesto. Naš pravilnik o zasebnosti je bil ustvarjen s pomočjo brezplačnega generatorja pravilnikov o zasebnosti.

Soglasje

Z uporabo našega spletnega mesta se strinjate z našim pravilnikom o zasebnosti in se strinjate z njegovimi pogoji.

Informacije, ki jih zbiramo

Osebni podatki, ki jih morate posredovati, in razlogi, zakaj jih morate posredovati, vam bodo pojasnjeni, ko vas bomo prosili za posredovanje osebnih podatkov.

Če se obrnete neposredno na nas preko kontaktnega obrazca, lahko prejmemo dodatne informacije o vas, kot so vaše ime, e-poštni naslov, vsebino sporočila in/ali priponk, ki nam jih lahko pošljete, in vse druge informacije, ki jih morda želite posredovati.

Kako uporabljamo vaše podatke

Zbrane informacije uporabljamo zgolj ob izrecni privolitvi. Vstop v kontakt z nami še ni izrecna privolitev. Po oddani privolitvi podatke uporabimo za:

- komuniciranje z vami, neposredno ali prek enega od naših partnerjev, vključno z zagotavljanjem storitev za stranke, zagotavljanjem posodobitev in drugih informacij v zvezi s spletnim mestom ter za trženjske in promocijske namene in
- pošiljanje e-poštnih sporočil.

Na spletnem mestu Globallis.org ni oglasov in t. i. 3rd party cookies, tj. piškotkov tujih podjetij in drugih spletnih mest. Ne zbiramo analitik.
Uporabljamo zgolj nujne funkcionalne piškotke za preprečitev napadov na spletno mesto. Noben piškotek ni uporabljen za sledenje, analitiko ali oglaševanje.

Pravice do varstva podatkov v skladu z uredbo GDPR


Če oddate izrecno soglasje, lahko zbiramo in uporabljamo vaše podatke za namene, ki so navedeni zgoraj. Želimo se prepričati, da ste v celoti seznanjeni z vsemi svojimi pravicami glede varstva podatkov. Vsak uporabnik ima naslednje pravice:

Pravica do dostopa - imate pravico zahtevati kopije svojih osebnih podatkov. Za to storitev vam lahko zaračunamo manjšo pristojbino.

Pravica do popravka - imate pravico zahtevati, da popravimo vse podatke, za katere menite, da so netočni. Prav tako imate pravico zahtevati, da dopolnimo podatke, za katere menite, da so nepopolni.

Pravica do izbrisa - pod določenimi pogoji imate pravico zahtevati, da izbrišemo vaše osebne podatke.

Pravica do omejitve obdelave - pod določenimi pogoji imate pravico zahtevati, da omejimo obdelavo vaših osebnih podatkov.

Pravica do ugovora obdelavi - pod določenimi pogoji imate pravico ugovarjati naši obdelavi vaših osebnih podatkov.

Pravica do prenosljivosti podatkov - pod določenimi pogoji imate pravico zahtevati, da podatke, ki smo jih zbrali, prenesemo na drugo organizacijo ali neposredno na vas.

Če vložite zahtevo, imamo na voljo en mesec za njeno izpolnitev.

Globallis – Študentsko društvo za mednarodne odnose

Kardeljeva ploščad 5
1000 Ljubljana

Ta spletna stran uporablja zgolj nujne funkcionalne piškotke in ne uporablja sledilnikov. Več o zasebnosti
Globallis – Študentsko društvo za mednarodne odnose, 2023
Prijava v mail